Menu
Winkelwagen

Raam & Deur

Raam & Deur

Deurroosters

Ben je op zoek naar een deurrooster? Bij Nostalux koop je eenvoudig online de mooiste aluminium gegoten roosters voor je deur. De deurroosters zijn er in allerlei soorten en maten tegen aantrekkelijke prijzen. Prachtig ambachtelijk gietwerk.

 
Aluminium deurroosters hebben als voordeel dat ze lichter zijn dan de 'oude' gietijzeren roosters, ze roesten niet en zijn ook makkelijker te bewerken. Bij Nostalux leveren we gestraalde deurroosters, die je zelf kunt verven. Of bestel je deurrooster met coating. De deurroosters worden uit voorraad geleverd. Tenzij anders staat vermeld.

 
Je vindt bij Nostalux een uitgebreide collectie deurroosters. Zeer geschikt voor stijlvolle klassieke buitendeuren. Deurroosters met of zonder medaillon of engelornament. Met paardenhoofd of koeienkop.
 

Stalramen 

Stalramen in verschillende modellen en maten zijn verkrijgbaar in de categorie Raam & Deur online bij Nostalux. Een ruim assortiment stalramen, halve maan, 4 ruit, zoute lap, met deurtje, en meer... De gietijzeren stalramen worden standaard in de menie geleverd. De stalramen worden bij Nostalux uit voorraad geleverd tenzij anders staat aangegeven. 
Uiteraard zijn de stalramen bij Nostalux aantrekkelijk geprijsd!
 

Muurankers, ornamenten & rozetten

Bij Nostalux vind je prachtige sier muurankers van aluminium. Er zijn diverse modellen & afmetingen leverbaar.
 

Vlaggenstokhouders

Op zoek naar een vlaggenstokhouder? Bekijk onze collectie vlaggenstokhouders online. De vlaggenstokhouder is een onmisbare accessoire voor aan de gevel van jouw woning of pand. De mooiste manier om je vlag aan je huis te monteren. De muur vlaggenmasthouders zijn in diverse uitvoeringen, kleuren en maten verkrijgbaar. Ga je voor echte luxe, kies dan de bronzen vlaggenstokhouders! Een plaatje aan je gevel. Shop snel een mooie vlaggenstokhouder bij Nostalux. Ruime keuze, eenvoudig te bestellen en snel geleverd.
 

Huisnummers

Klassieke aluminium huisnummers met of zonder A/B toevoeging shop je online bij Nostalux. 
 

Reclame

Gevelborden, naamborden, reclameborden, uithangborden en meer... Je shopt het veilig en snel online bij Nostalux. Er zijn diverse kleurmogelijkheden. De borden worden zonder tekst geleverd. De unieke klassiek vormgegeven naambordjes zijn er in diverse maten en uitvoeringen. Prachtige van hoogwaardige kwaliteit aluminium vervaardigde naamborden - uithangborden. De naamborden, uithangborden en of reclame borden worden altijd exclusief belettering geleverd. De uithangborden en naambordjes zijn leverbaar in het grachtengroen, antraciet grijs of zijdeglans zwart. Extra aandacht nodig voor je gevel? Voor het aanlichten van gevelreclame, bedrijfsnamen en logo's vind je bij Nostalux online diverse goede verlichtingstoepassingen. Functionele gevelstralers, een perfecte spot voor het aanlichten van een gevel. Voor mooi, functioneel en goed licht.

 
Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag, online via de chat of mail naar info@nostalux.nl

Nostalux voor meer dan licht alleen.

Buitenverlichting & Tuinverlichting advies aan huis

Gratis advies aan huis

Buitenverlichting en tuinverlichting winkel

Bezoek ook onze winkel

buitenlampen verkoop

Business to business

8.9