Menu
Winkelwagen

Buitenstopcontact

1 - 11 van 11 mooie producten
H: 23 cm B: 7 cm D: 14 cm
Deze spatwaterdichte Charge 4, 4-voudige buitenstopcontact, is een strak vormgegeven aansluitpunt waarop maximaal 4 el..
€ 59,95 € 69,95
Excl. BTW:€ 49,55
H: 23 cm B: 8.50cm D: 12 cm
Deze spatwaterdichte Charge Sensor buitenstopcontact is een strak vormgegeven aansluitpunt waarop maximaal 3 elektrische..
€ 69,95 € 79,95
Excl. BTW:€ 57,81
H: 23 cm B: 8.50cm D: 12 cm
Deze spatwaterdichte Charge Timer buitenstopcontact is een strak vormgegeven aansluitpunt waarop maximaal 2 elektrische ..
€ 59,95 € 69,95
Excl. BTW:€ 49,55
H: 26.50cm B: 12 cm D: 12 cm
RVS buitenstopcontact. Deze mooie compacte RVS tuinstopcontact heeft aan 2 zijden een stopcontact en is zeer gebruiksvri..
€ 44,95
Excl. BTW:€ 37,15
H: 26.50cm B: 12 cm D: 12 cm
Mat zwart buitenstopcontact. Deze mooie compacte mat zwarte RVS tuinstopcontact heeft aan 2 zijden een stopcontact en is..
€ 29,95 € 44,95
Excl. BTW:€ 24,75
H: 45 cm B: 13 cm D: 13 cm
De Fiss tuinlamp zwart is een mooi strak vormgegeven staande buitenlamp uitgevoerd met stopcontact. De behuizing is gema..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
H: 45 cm B: 13 cm D: 13 cm
De Fiss tuinlamp is een mooi strak vormgegeven staande buitenlamp uitgevoerd met stopcontact. De behuizing is gemaakt va..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
H: 10 cm B: 10.50cm D: 6.50cm
Traditioneel stopcontact geschikt voor buiten, stopcontact vervaardigd van messing met 1 in/uitgang.   Ook bij No..
€ 79,95
Excl. BTW:€ 66,07
H: 13 cm B: 10.50cm D: 6.50cm
Traditioneel stopcontact geschikt voor buiten, stopcontact vervaardigd van messing met 2 in/uitgangen.   Ook..
€ 79,95
Excl. BTW:€ 66,07
H: 10 cm B: 10.50cm D: 6.50cm
Traditioneel stopcontact geschikt voor buiten, stopcontact vervaardigd van messing met 1 in/uitgang uitgevoerd in tin kl..
€ 84,95
Excl. BTW:€ 70,21
H: 13 cm B: 6.50cm D: 10.50cm
Traditioneel stopcontact geschikt voor buiten, stopcontact vervaardigd van messing met 2 in/uitgangen uitgevoerd in..
€ 84,95
Excl. BTW:€ 70,21
1 - 11 van 11 mooie producten
Buitenstopcontact

Buitenstopcontact kopen

Een tuin zonder stroompunten is haast ondenkbaar geworden. Buitenstopcontacten bieden uitkomst voor de hedendaagse technologie, waarbij stroom een belangrijk onderdeel is geworden. Buitenstopcontacten zijn daarom onderdeel van de tuin en verkrijgbaar in meerdere varianten en prijsklassen. Stopcontacten voor buiten kun je kopen als enkele buitenstopcontacten, dubbele buitenstopcontacten en zelf stopcontacten voor buiten met vier aansluitingen. Ook zijn er buitenstopcontacten met timer te koop. Dit stopcontact is qua tijd naar wens in te stellen. Kies je voor nog meer gemak? Dan heeft Nostalux ook een stopcontact met geïntegreerde dag en nacht sensor te koop. Liever een stopcontact en tuinlamp in één? Ook dat is mogelijk! Ben je juist op zoek naar enkel schakelmateriaal? Koop dan een klassieke jaren ’30 stopcontact voor aan de schutting of voor plaatsing in de veranda!


Stopcontact buiten

Een stroompunt in de vorm van een stopcontact voor buiten brengt naast gemak ook functionaliteit mee. Of je nu buiten aan het werk gaat met een klus of je wilt lekker buiten ontspannen met muziek of zelf een film, er komt een punt dat de gebruikte apparatuur stroom nodig heeft. Een stopcontact voor buiten biedt uitkomst! Stopcontacten voor buiten zijn ook een ideale oplossing voor buitenverlichting en tuinverlichting. Een stopcontact voor buiten hoeft slechts eenmaal te worden aangesloten op het netstroom om vervolgens desgewenst meerdere stopcontactpunten te bieden in de tuin. Een buitenstopcontact geeft geen gedoe meer met verlengkabels vanuit huis en geeft je de ruimte om lekker buiten te zijn zonder beperking van een stroombron buiten.


Stroom buiten aanleggen

Hoe leg je nu stroom buiten aan? Allereerste adviseren wij een erkend installateur of elektricien te vragen een buitenstopcontact aan te sluiten. Hij/zij kan je niet alleen van het beste advies voorzien, werken met stroom brengt gevaar met zich mee als je niet weet wat je doet! De elektricien gaat kijken of hij kan werken met de reeds aanwezige grondkabel of kan een nieuwe stroomkabel trekken vanaf de meterkast naar de tuin. Als de stroomkabels geregeld zijn kunnen de stopcontacten voor buiten worden aangesloten en in binnen een mum van tijd heb je buiten een stroompunt! Denk goed na over de plaats van het te creëren stoompunt, buitenstopcontacten verplaats je niet zomaar even!


Buiten stopcontact zwart

Waarom kiezen voor een buiten stopcontact zwart? Zwart is al lange tijd populair; het combineert makkelijk met verschillende kleuren en stijlen. Een buitenstopcontact zwart ziet er modern uit en blijft tijdloos. Ook niet geheel onbelangrijk; zwart schakelmateriaal is minder vatbaar voor vieze vlekken en dat komt goed uit buiten in de tuin! Dankzij de vervaardiging van aluminium is het schoonmaken van het buiten stopcontact in de tuin eenvoudig. Ben je niet gecharmeerd van zwart? Dan zijn er ook tuinstopcontacten verkrijgbaar in RVS uitvoering. Het jaren ’30 schakelmateriaal voor de tuin of overkapping is zelfs beschikbaar in tin en messing.


Tuinstopcontact plaatsen

Heb je gekozen voor een tuinstopcontact? Dan is het tijd om een goede plaats in de tuin uit te kiezen. Met een hoogte van 23 tot 26,5cm valt een tuinstopcontact van Nostalux niet geheel op wanneer het stopcontact tussen of achter de tuinplanten geplaatst wordt. Mocht je kiezen voor een tuinlamp met stopcontact in één, kan deze wel in het zicht geplaatst worden. Het tuinstopcontactpunt valt door zijn geheel zwarte kleur niet op, waardoor je kunt genieten van het licht van een E27 LED-lichtbron naar keuze. Kies je voor een zwarte tuinstopcontact, dan kun je overwegen om deze te plaatsen voor een schutting van Zweeds Rabat. Hierdoor valt het stopcontact voor buiten volledig weg tegen de donkere, zwarte achterkant.


Buitenstopcontact met dag en nacht sensor

Op zoek naar meer gemak in de tuin? Kies voor een buitenstopcontact met ingebouwde dag en nacht sensor. De sensor registreert schemer en schakelt dan automatisch het stroompunt aan. De tuinverlichting die op het buitenstopcontact aangesloten zit gaat aan wanneer het schemert en gaat weer uit wanneer het ’s morgens weer licht wordt.


Spatwaterdichte stopcontact

Bij een stopcontact buiten is het belangrijk dat het buitenstopcontact voorzien is van een hoge IP-waarde. Bij Nostalux is daar met zorg naar gekeken. De buitenstopcontacten zijn minimaal bestendig tegen spatwater en zijn daarmee veilig in de tuin te gebruiken.


Buitenlampen met stopcontact

Ben je op zoek naar buitenlampen met stopcontact in één? Kies dan voor een Fiss tuinlamp met stopcontact. Deze buitenlamp Fiss is 45cm hoog en heeft een onopvallend stopcontact geïntegreerd. De Fiss tuinlamp is verkrijgbaar in matzwarte uitvoering of in een vervaardiging van RVS.
8.9