Menu
Winkelwagen

Parkbanken

1 - 4 van 4 mooie producten
H: 78 cm B: 145 cm D: 57 cm
De Royal parkbank is een comfortabele kwaliteit handgegoten aluminium tuinbank met blank gelakt hout. Jouw keuze voor ..
€ 399,00
Excl. BTW:€ 329,75
H: 74 cm B: 145 cm D: 54 cm
De Kronenburg parkbank is een comfortabele gietijzeren tuinbank, uitgevoerd in een combinatie van gietijzer met blank ..
€ 359,00
Excl. BTW:€ 296,69
H: 70 cm B: 150 cm D: 60 cm
De Vondel parkbank is een comfortabele gietijzeren tuinbank, uitgevoerd in een combinatie van gietijzer met blank gela..
€ 399,00
Excl. BTW:€ 329,75
H: 83 cm B: 150 cm D: 58 cm
Rustieke parkbank, gemaakt met een aluminium onderstel. Het onderstel van de parkbank kan worden geleverd in de kleuren ..
€ 499,00
Excl. BTW:€ 412,40
1 - 4 van 4 mooie producten
Parkbanken

Tuinbanken - Parkbanken

Prachtige klassiek vormgegeven tuinbanken of parkbanken met handgegoten aluminium frames en mooie houten planken. Ook is het mogelijk om alleen een frame te bestellen. Een parkbank past prachtig bij een klassiek landelijke tuin. Met een parkbank heb je een heerlijke plek om even rustig te genieten van het mooie buitenleven. De parkbanken te koop bij Nostalux voldoen aan alle hedendaagse kwaliteitseisen. Ze zijn gemaakt met hoogwaardige duurzame materialen om een goed kwaliteit te waarborgen. Bijpassende kwaliteitsverlichting, praktische en luxe stijlvolle verlichting voor buiten. Maak het plaatje compleet met de prachtige buitenverlichting en tuinverlichting in dezelfde stijl als de parkbank.

De parkbanken zijn ook geschikt als straatmeubilair. Ben je op zoek naar parkbanken, afvalbakken, stationsklokken of ander straatmeubilair. Informeer bij Nostalux naar de mogelijkheden. Via chat, mail of bel. Wij helpen je graag! Een bezoek van onze adviseur is ook mogelijk. Bel gerust voor een afspraak.

 

Robuuste en landelijke tuinaccessoires

Een tuinbank of parkbank is zelfs al zou je er niet op gaan zitten een prachtige sfeervolle toevoeging aan je in en of exterieur. In de collectie van Nostalux staan een aantal zeer mooie robuuste klassieke tuin en parkbanken online. Houten banken met prachtige gietijzeren of aluminium sierlijke klassiek landelijke nostalgische frames. Een stukje romantiek in de tuin. Heb je onze prachtige sfeervolle lichtsnoeren gezien? Instant sfeer, een stijlvolle lichtoplossing, eenvoudig op te hangen, en snel een prachtig en stijlvol resultaat. Lichtslingers, de ideale sfeermaker voor buiten.

Meer informatie

Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag, online via de chat of mail naar info@nostalux.nl

8.9