Menu
Winkelwagen

Zonnewijzers

Zonnewijzers

Ben je op zoek naar een zonnewijzer?

Een ruim aanbod zonnewijzers met of zonder sokkels vind je bij Nostalux.nl. Mooi om te zien en je kunt  er ook nog eens de tijd mee aflezen. De schaduw geeft namelijk de tijd aan, zoals de wijzers van een analoge klok. Bij Nostalux bieden we zonnewijzersets deze zijn uiteraard helemaal compleet inclusief sokkel. Je kiest een combinatie uit die je het mooiste vind. Ook kun je losse zonnewijzers kopen. Zo bepaal je zelf welke sokkel je mooi vind staan bij de zonnewijzer die je kiest. De zonnewijzers zijn er in verschillende uitvoeringen, afmetingen en materialen. Van klassiek koper en brons tot aluminium: kies de zonnewijzer en sokkel uit die je het mooiste vind staan in je tuin. Of de zonnewijzer die je graag cadeau doet, want een zonnewijzer is een mooi cadeau voor vele gelegenheden. Een bijzonder mooi cadeau voor een huwelijk, verjaardag, afscheid of jubileum. Een zonnewijzer is ook een mooi zakelijk geschenk.

Ervaar de volgende voordelen wanneer je zonnewijzers koopt bij Nostalux: - Jarenlange ervaring - Breed assortiment - Hoge kwaliteit - Grote showroom – Levering uit voorraad.

Bij Nostalux heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment zonnewijzers. Zo kun je op basis van je eigen wensen en behoeften een zonnewijzer van hoge kwaliteit uitkiezen voor in de tuin. Nostalux is de specialist op het gebied van exclusieve buitenverlichting en tuinaccessoires

 

Zonnewijzer, een meetinstrument als sierlijk tuinornament

Het bekijken van de tijd is tegenwoordig vervangen door onze smartphones en horloges, maar al sinds 1500 v.Chr. was de zonnewijzer het meetinstrument om redelijk nauwkeurig de tijd te bepalen. Nog steeds wordt de zonnewijzer zeer gewaardeerd als sfeervolle tuinaccessoire in tuinen en publieke ruimtes. Een zonnewijzer is een echte eyecatcher in je tuin of bij je bedrijf. Je vindt bij Nostalux online de grootste keuze aan zonnewijzers, een totaalassortiment in diverse modellen en afmetingen, echte kwaliteitsproducten gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals messing, roodkoper, brons en aluminium. Losse zonnewijzers of complete sets met bijbehorende stenen, aluminium of gietijzeren sokkels. 

 

Zonnewijzers voordelig online kopen

Je zult gegarandeerd slagen met shoppen op nostalux.nl, want de keuze aan zonnewijzers is enorm. Een functioneel sieraad voor iedere tuin. Een kwaliteitsproduct waar je jaren plezier van zult hebben!  Zonnewijzers staan prachtig  op een zonnige plek in een kleine voortuin, de achtertuin of het terras. Ook bij publieke gebouwen of een bijzonder grote tuin is de zonnewijzer een gewaardeerd sfeerobject. Belangrijk hierin is de keuze van het formaat van de sokkel en de zonnewijzer. Uiteraard kun je bij Nostalux terecht voor advies op maat. Stuur ons een foto van de plek waar je een zonnewijzer wenst en wij helpen je met het maken van de juiste keuze. Ben je benieuwd hoe onze zonnewijzers er in het echt uitzien? Kom gerust langs in onze showroom, daar staan alle zonnewijzers in een mooie showopstelling gepresenteerd. 

 

Zonnewijzers en meer!

Bij Nostalux ben je voor jouw zonnewijzer verzekerd van voordelige prijzen, lage bezorgkosten, snelle bezorging, veilige betaalmethode. Nostalux meer dan licht alleen.

Buitenverlichting & Tuinverlichting advies aan huis

Gratis advies aan huis

Buitenverlichting en tuinverlichting winkel

Bezoek ook onze winkel

buitenlampen verkoop

Business to business

8.9