Menu
Winkelwagen

Tuinverlichting

Op zoek naar tuinverlichting?

Nostalux biedt een zeer ruim assortiment tuinverlichting aan. Met een bestaansgeschiedenis van meer dan 50 jaar zijn we de specialist op gebied van buitenverlichting. Ook voor in de tuin. We hebben het grootste assortiment klassieke tuinverlichting van heel Europa aangevuld met moderne stijlen en spots voor in de tuin. Je kunt het verlichtingsassortiment naast online ook bekijken in onze winkel. Je bent van harte welkom!

LED Tuinverlichting

Alle lampen voor in de tuin van Nostalux zijn geschikt voor LED. We hebben tuinlampen met een ingebouwde LED lichtbron maar ook met een grote fitting of een GU10 fitting in de spots. Alle buitenlampen zijn geschikt voor een normale of dimbare LED lamp.

Solar tuinverlichting en grondspots op zonne energie

Makkelijk en snel je tuin voorzien van wat sfeervolle verlichting? Niks is zo eenvoudig als tuinverlichting op basis van een solar paneel. De zonne energie zorgt, zelfs op een bewolkte dag, voor een opgeladen accu en in wanneer de schemer intreed zorgen de licht sensor op de solar tuinlamp ervoor dat deze wordt ingeschakeld.

12 volt tuinverlichting

Wil je meer licht dan solar tuinverlichting biedt maar toch het gemak van een snelle installatie dan zijn tuinlampen op 12 volt iets voor jou! Nostalux biedt een plug en play 12 volt verlichtingssysteem voor in de tuin.

Spots en grondspots

Delen van een tuin, woning, planten of bomen uitlichten dan ga je voor een tuin spot. We hebben een zeer brede collectie aan zowel tuin- als grondspots. Wil je advies over het uitlichten van objecten neem dan gerust even contact met ons op!

Staande lampen voor in de tuin; Sokkel, terras en grote lantaarnpalen

Of je nou op zoek bent naar een lantaarnpaal van 5 meter hoog met meerdere lichtpunten, een sokkel of terraslamp. De tuinverlichting bij Nostalux is er in alle maten. Uiteraard heb je ook keuze tussen vele soorten stijlen zoals landelijke buitenverlichting, klassieke en moderne lampen.

8.9