Menu
Winkelwagen

Tuin- & grondspots

Tuin- & grondspots

Buitenverlichting en Spots

Ook voor tuin- en grondspots is er maar één adres. Bij Nostalux tref je in het zeer grote breed uitgemeten assortiment alle tuinspots en grondspots voor buiten. De grootste collectie buitenspots. Spots en schijnwerpers, zoals de inbouwspot, opbouwspot, muurspot, wandspot, prikspot, LED spot, grondspot en nog veel meer. Functionele tuinspots, sfeer verhogende tuinspots, duurzaam en energiezuinige LED spots. Alle tuinspots en grondspots zijn direct veilig en snel online te bestellen. Vind je het lastig om online een keuze te maken dan nodigen wij je graag uit voor een kijkje in onze winkel met ruim 1500m² buitenverlichting en tuinverlichting (moderne tuinverlichting & klassieke tuinlampen). Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.

 

LED tuinspots

Er is een ruime keuze aan LED tuinspots. Spots met ingebouwde LED technieken of tuinspots met een LED geschikte lampvoet. Voordeel van LED is de lange levensduur, de energiezuinigheid en ze zijn milieu vriendelijk. Tuin LED spots zijn functioneel en geven jouw tuin een mooi uiterlijk. De ‘richtbare’ tuinspots zijn uitermate geschikt om mooie tuinen vol bloemen, struiken, bomen, beelden, een gevel of schutting uit te lichten. Voor accentverlichting zijn de tuinspots een ultieme aanvulling op de overige buitenverlichting. Geef je tuin een oppepper met bijvoorbeeld deze super handige gebruiksvriendelijke tuinspot. Een duurzame energiezuinig spot waarvan de lichtbron verwisselbaar is. Een spot die geleverd wordt met een grondspie, 2,5 meter snoer en een stekker. Plug & Play tuinspot met een luxe uitstraling. Moderne buitenspots lenen zich zeer goed voor het maken van sfeerverlichting. Met deze buitenspots kun je mooie elementen in je tuin prachtig uitlichten. De tuinspots laten zich gericht stralen. Voor het aanlichten van bomen. Accentueer mooie planten of struiken eenvoudig met een LED tuinspot.

 

Ruime keuze Grondspots

Bij Nostalux is er online een ruime keuze grondspots welke verwerkt kunnen worden in bestrating, hout of grind. Je kunt er perfect een terras, pad, trap of vijverrand mee accentueren. Een groot deel van de grondspots is overrijdbaar en dus prima te gebruiken in een oprit. Ben je op zoek naar grondspots van hoge kwaliteit? Je vindt het bij Nostalux online of in de winkel. Inbouw grondspots voor tuin, terras en oprit. Alle verschillende soorten grondinbouwlampen en bodeminbouwlampen, weerbestendig en duurzaam. Oriëntatielicht voor terras, voetpad of oprit. Grondspots voor buiten in diverse afmetingen en met verschillende lichttechnieken. Ook LED grondspots! Grondspots met een zacht diffuus licht  of juist een grondspot met veel licht, een echte spotlight met een groot lichteffect. Grondspots met geïntegreerd LED of een grondspot waarbij de lichtbron is te verwisselen. De grondspots zijn direct uit voorraad leverbaar. Vandaag vóór 16.00 uur besteld = morgen in huis. 

 

Plaatsen van grondspots

Waar moet je op letten bij het plaatsen van grondspots? Wees voorzichtig bij het plaatsen van inbouwgrondspots. Schakel altijd een erkend elektricien - installateur in. Kies een grondspot met een hoge beschermingsklasse (IP waarde). Belangrijk is in ieder geval dat de verbinding van je grondspot met het elektriciteitsnet volledig waterdicht is, gebruik een goede kabel, test altijd eerst je verbinding voordat je deze waterdicht maakt met bijvoorbeeld een aftakdoos met giethars. Zorg voor een goede afwatering, een drainerende ondergrond (bijvoorbeeld een grindbed van minimaal 30 centimeter diep). Check of de wartels goed zijn vastgedraaid en het glas goed vast zit, zo voorkom je waterschade. 

 

Vragen over grondspots?

Heb je vragen over een specifieke grondspot? Neem gerust contact met ons op. Onze verlichtingsspecialisten hebben veel ervaring met alle mogelijke verlichting. Binnenverlichting, buitenverlichting, tuinverlichting en dus ook grondspots. We houden de belangrijkste trends op het gebied van verlichting in de gaten en helpen je graag met het maken van de juiste keuze. 

Buitenverlichting & Tuinverlichting advies aan huis

Gratis advies aan huis

Buitenverlichting en tuinverlichting winkel

Bezoek ook onze winkel

buitenlampen verkoop

Business to business

8.9