Menu
Winkelwagen

Tuinverlichting modern

Tuinverlichting modern

Tuinverlichting

Tuinverlichting, buitenverlichting voor de tuin, vind je bij Nostalux. Wij garanderen je de beste service, Nostalux heeft 100% kwaliteitsverlichting. Wij hebben het grootste assortiment buitenverlichting en tuinverlichting van Nederland. De ideale tuinlamp geeft een finishing touch aan jouw tuin. Keuze genoeg!
 
Op zoek naar hele mooie buitenverlichting voor in je tuin? Nostalux heeft de grootste keus in unieke en trendy moderne tuinverlichting, tijdloos en strak. In alle stijlen van historisch klassiek tot modern design. Bekijk ons aanbod online of in de winkel.

 

Tuinlampen in alle stijlen en materialen

Bij Nostalux zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends in buiten- en tuinverlichting en hebben we een grote collectie moderne tuinverlichting. Design tuinlampen, stoer en eigentijds, geschikt voor tuin, terras of oprit. Een uitgebreide collectie tuinverlichting met innovatieve LED technieken en handige sensoren. In verschillende modellen, diverse stijlen, maten, uitvoeringen en materialen, zoals graniet, hardsteen, aluminium en RVS. De nieuwste collecties sokkellampen, pilaar verlichting, tuinlantaarns, tuinspots en grondspots volgens de laatste tuintrends. En natuurlijk is er ook een enorme collectie tuinverlichting in de welbekende traditionele klassieke stijl. Prachtige klassieke buitenlampen en tuinlampen met nostalgische vormgeving stuk voor stuk fraai afgewerkt met oog voor detail. Echte duurzame en tijdloze klassiekers die gezien mogen worden. Buitenlampen met nostalgische rond koperen lantaarnkappen, landelijke stijlvolle bronzen tuinverlichting, retro vintage buitenlampen, bolvormige tuinverlichting met Franse charme, historische klassiek vormgegeven lantaarnpalen. Tuinverlichting voor alle tuinen, de mediterrane tuin, moderne tuin, villa tuin, landelijke tuin, natuurlijke tuin, minimalistische tuin, kleine binnentuin, bostuin, parktuin, stadstuin, loungetuin…. Je vindt gegarandeerd de ideale tuinverlichting voor jouw tuin bij Nostalux online. 

 

Tuinverlichting modern

Heb je een moderne nieuwbouwwoning en zoek je verlichting voor in de tuin? Bij Nostalux vind je zeker een geschikte tuinlamp voor jouw tuin, terras of oprit. Speciaal voor de liefhebbers van moderne tuinverlichting heeft Nostalux in de categorie Modern Tuinverlichting alle mooie stijlvolle strak vormgegeven sokkellampen en terraspalen voor je verzameld. De ideale tuinlamp geeft een finishing touch aan jouw tuin. Moderne tuinverlichting, tuinlampen zijn zeer geschikt om de donkere hoeken van de tuin beter te verlichten en extra waarde en karakter te geven aan het ontwerp van jouw tuin en woning. 

 

LED tuinverlichting

Geniet van een mooi verlichtte tuin met energiezuinige moderne LED tuinverlichting. Er zijn tegenwoordig veel buitenlampen geschikt voor LED of er is zelfs buitenverlichting en tuinverlichting waarbij de LED techniek reeds is geïntegreerd. Naast het decoratieve doel van de tuinverlichting kan het ook zijn dat de verlichting een functioneel doel heeft, het verhoogt in ieder geval de veiligheid. Een rij sokkellampen langs je tuinpad of de perfecte verlichting van een perkje. Buitenverlichting geeft sfeer en karakter.

 

Laat je inspireren! 

Je wilt graag meerdere jaren van je tuinverlichting genieten. Het kopen van tuinverlichting doe je dan ook niet zomaar. Belangrijk is het bepalen van de toepassing van je tuinverlichting en buitenverlichting. Tuinverlichting in vele stijlen met verschillende functionaliteiten. Functionele verlichting voor duidelijk zicht bij de oprit, trap, het tuinpad en als inbraakpreventie. Accentverlichting bij onderdelen die extra aandacht verdienen, zoals een ornament, struik of boom. Sfeerverlichting voor de juiste subtiele sfeer bij bijvoorbeeld terras of zithoek. Belangrijk is om te variëren in hoogte voor meer dieptewerking. Populaire accent verlichtingstechnieken zijn;  Up-Lighting – Downlighting – Cross-Lighting & Wash-Lighting. Het effect van uplighting krijg je door tuinverlichting laag bij de grond of in de grond te plaatsen. Om een maanlicht-effect te creëren maak je gebruik van downlighting, dit is de meest natuurlijke vorm van tuinverlichting, je plaatst de lichtbron hoog, waardoor je dus een maanlicht-effect krijgt. Voor het uitlichten van een object gebruik je cross-lighting, deze vorm van belichten zorgt voor een zachte schaduw. Je plaatst dan twee of meer lichtbronnen op gelijke afstand ten opzichte van het object. Wash-lighting is geschikt om mooie muren, klimplanten of grote bomen te accenturen. Je zorgt er dan voor dat de lichtbundel evenwijdig schijnt ten opzichte van het verticale vlak. Je plaatst de lichtbron op een afstand van ongeveer 30 centimeter. Te veel licht werkt overigens averechts. Je ziet het effect van licht pas als er ook donkere plekken in de tuin zijn. Bij de perfecte tuinverlichting breng je contrasten aan en wissel je verlichte plekken en schaduwplekken met elkaar af.
 
De meest gebruikte verlichtingsarmaturen in de tuin zijn; grondspots, schijnwerpers, tuinspots, tuinpalen, tuinlantaarns, terrasverlichting, prikspots en wandlampen (verlichting voor aan de tuinomheining, de schutting) en een onmisbare decoratie in de tuin, de lichtslingers. Creëer een bijzonder sfeereffect door de tuinverlichting strategisch te plaatsen. Kies voor een mooie evenwicht en ga voor een stijl die aansluit bij de tuin en woning. Tuinverlichting ideeën opdoen? Bekijk onze mooie tuinlampen voor buiten voor het verlichten van je tuin. Klassieke tuinverlichting & moderne tuinverlichting

 

Combinatiemogelijkheden 

Doordat we bij Nostalux het grootste assortiment tuinverlichting leveren zijn er vele combinatiemogelijkheden en is alles naar wens op elkaar af te stemmen. De tuinverlichting is hierdoor zeer goed te combineren met de andere buitenverlichting rondom jouw huis, tuin en veranda, zoals de gevellampen, platte wandlampen, staande buitenlampen, hangende muurlampen of plafond uitvoeringen, bijvoorbeeld hanglampen aan een ketting. Bij Nostalux staan we voor kwaliteit. Zoek je een mooie buitenlamp voor bij de voordeur, bijpassende tuinverlichting lantaarns voor langs de oprijlaan, verlichting voor in de tuin of onder de veranda? Je bent bij Nostalux op het juiste adres. Kun je het online niet helemaal vinden of vind je het lastig om een keuze te maken in de webshop. Je bent van harte welkom in onze winkel met ruim 1500m² buitenverlichting in een mooie showopstelling. Onze deskundige medewerkers geven je graag advies. 

 

Vragen over tuinverlichting, buitenverlichting of binnenverlichting? 

Je kunt natuurlijk ook vragen hebben over een specifiek model verlichting. Neem gerust contact met ons op. Onze verlichtingsspecialisten hebben veel ervaring met alle mogelijke verlichting, zowel tuinverlichting, buitenverlichting en binnenverlichting. Ze houden de belangrijkste trends op het gebied van verlichting bij en helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Buitenverlichting & Tuinverlichting advies aan huis

Gratis advies aan huis

Buitenverlichting en tuinverlichting winkel

Bezoek ook onze winkel

buitenlampen verkoop

Business to business

8.9