Menu
Winkelwagen

Tuinverlichting modern

Tuinverlichting modern

Led tuinlampjes kopen

Op zoek naar hele mooie tuinlampjes voor om en rond het huis? Bij Nostalux hebben we het grootste assortiment tuinlampjes van Nederland en België. Met de LED tuinlampjes creëer je een modern en strak design in de tuin. De ideale LED tuinlampjes geven de finishing touch aan jouw tuin. Bij Nostalux zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends in LED tuinlampjes en daarom hebben al jaren een grote collectie tuinlampjes in het assortiment. Alle LED tuinlampjes hebben een stoer en eigentijds design en zijn geschikt voor gebruik in je tuin, terras of oprit. Onze LED Tuinlampjes zijn er in verschillende materialen en stijlen. Lampjes voor in de tuin worden steeds vaker uitgevoerd in verschillende materialen als graniet en hardsteen. Maar ook hebben we aluminium of RVS tuinverlichting. Het meest trendy tuinlampje is de staande buitenlamp Jersey.


Moderne LED tuinlampen en sokkellampen voor buiten

Speciaal voor de liefhebbers van moderne LED tuinlampen heeft Nostalux alle mooie stijlvolle strak vormgegeven sokkellampen voor buiten en terraspalen voor je ontworpen. Moderne LED tuinlampen voor je tuinpad zijn zeer geschikt om de donkere hoeken van de tuin beter te verlichten. Maar ook als je graag en sfeervol karakter wilt geven aan het ontwerp van jouw tuin zijn moderne Led tuinlampen een absolute aanvulling. Geniet van een mooi verlichtte tuin met energiezuinige moderne LED tuinlampen Er zijn tegenwoordig veel buitenlampen geschikt voor LED. Naast het decoratieve doel van de LED tuinlampen kan het ook zijn dat de verlichting een functioneel doel heeft, het verhoogt in ieder geval de veiligheid. Een rij sokkellampen buiten langs je tuinpad? Of liever de perfecte verlichting voor je perkje? De moderne sokkellampen voor buiten geven sfeer en karakter.


LED tuinlampen, een inspiratiebron van licht voor je tuinpad

Je wilt graag meerdere jaren van je tuinverlichting genieten. Het kopen van LED tuinlampen doe je dan ook niet zomaar. Belangrijk is het bepalen van de toepassing van je buitenverlichting.

  • Functionele verlichting voor duidelijk zicht bij de oprit, trap, het tuinpad en als inbraakpreventie.

  • Accentverlichting bij onderdelen die extra aandacht verdienen, zoals een ornament, struik of boom.

  • Sfeerverlichting voor de juiste subtiele sfeer bij bijvoorbeeld terras of zithoek. Belangrijk is om te variëren in hoogte voor meer dieptewerking.


Populaire accent verlichtingstechnieken zijn: up lighting, downlighting, cross lighting en wash-Lighting. Het effect van up lighting krijg je door tuinverlichting laag bij de grond of in de grond te plaatsen. Om een maanlicht-effect te creëren maak je gebruik van downlighting, dit is de meest natuurlijke vorm van tuinverlichting, je plaatst de lichtbron hoog, waardoor je dus een maanlicht-effect krijgt. Voor het uitlichten van een object gebruik je cross lighting, deze vorm van belichten zorgt voor een zachte schaduw. Je plaatst dan twee of meer lichtbronnen op gelijke afstand ten opzichte van het object. Washlighting is geschikt om mooie muren, klimplanten of grote bomen te accenturen. Je zorgt er dan voor dat de lichtbundel evenwijdig schijnt ten opzichte van het verticale vlak. Je plaatst de LED tuinlamp op een afstand van ongeveer 30 centimeter. Te veel licht werkt overigens averechts. Je ziet het effect van licht pas als er ook donkere plekken in de tuin zijn. Bij de perfecte tuinverlichting breng je contrasten aan en wissel je verlichte plekken en schaduwplekken met elkaar af.


LED tuinlampen combinatiemogelijkheden

Doordat we bij Nostalux het grootste assortiment tuinverlichting leveren zijn er vele combinatiemogelijkheden en is alles naar wens op elkaar af te stemmen. LED tuinlampen zijn hierdoor zeer goed te combineren met andere buitenverlichting rondom jouw huis, tuin en veranda, zoals de gevellampen de platte wandlampen, staande sokkellampen. En voor extra sfeer met feestverlichting en lichtsnoeren voor buiten Bij Nostalux staan we voor kwaliteit. Zoek je een mooie LED buitenlamp voor bij de voordeur, bijpassende LED lantaarns voor langs de oprijlaan, verlichting voor in de tuin of onder de veranda? Je bent bij Nostalux op het juiste adres. Kun je het online niet helemaal vinden of vind je het lastig om een keuze te maken in de webshop. Je bent van harte welkom in onze winkel met ruim 1500m² buitenverlichting in een mooie showopstelling. Onze deskundige medewerkers geven je graag advies.

Buitenverlichting & Tuinverlichting advies aan huis

Gratis advies aan huis

Buitenverlichting en tuinverlichting winkel

Bezoek ook onze winkel

buitenlampen verkoop

Business to business

9.0