Menu
Winkelwagen

Vacatures Nostalux

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:


Klant Adviseur showroom (m/v)

Woensdag en Zaterdag


Vanuit onze winkel in Zwaagdijk ontvangen wij 6 dagen per week klanten in onze prachtige showroom. Voor de zaterdag zoeken wij een enthousiaste sales topper die met het gezellige team onze klanten deskundig informeert over onze producten en mogelijkheden. Wij zijn een succesvol dynamisch productiebedrijf van exclusieve buitenverlichting. Ons bedrijf staat al 40 jaar bekend als dé specialist op het gebied van historische en moderne buitenverlichting. Met ons team zijn wij constant in beweging om nieuwe armaturen te ontwerpen en produceren evenals historisch vormgegeven verlichting nieuw leven in te blazen.

Vind jij het een leuke uitdaging om onze klanten in de showroom te adviseren? Dan is deze baan voor de woensdag en zaterdag helemaal geschikt voor jou.

 

 

Functie eisen

• Je bent klant vriendelijk
• Leergierig
• Ervaring als klant adviseur. Ervaring in de verlichting is een pre.
 


Wij bieden jou

• Een uitdagende functie waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling
• Werken met een leuk team in een mooie werkomgeving.
 
Jij bent dus een enthousiast, leergierig en flexibel persoon. Jij hebt een doenersmentaliteit en vind het prettig om in teamverband met elkaar te werken in een gezellige sfeer.
 

 

Past deze baan bij jou?

Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar alfred@ks-verlichting.nl
 
Acquisities door uitzend- of werving en selectiebureaus stellen wij niet op prijs. Tevens worden aangeboden cv's middels bureaus niet in behandeling genomen.

8.9