Menu
Winkelwagen

Spots inbouw & opbouw

Spots inbouw & opbouw

Binnenverlichting spots kies je inbouwspots of opbouwspots?

Ben je op zoek naar spots voor binnen? Bij Nostalux vind je de mooiste spots, functionele inbouwspots of makkelijk te installeren opbouwspots. Kies voor een opvallende opbouwspot en maak van je binnenverlichting een eyecatcher in je interieur of ga voor een minder opvallende opbouwspot. Een spot die zich vermengd met het interieur. Minimalistische spots, strak vormgegeven modellen welke perfect passen in elk interieur. Opbouwspots met een neutrale look zijn heel populair in de hedendaagse interieurs. Trendy spots die goed zijn te combineren met andere verlichtingsarmaturen. Eenvoudig te plaatsen op elk oppervlak. Opbouwspots op het plafond worden veelal gezien als basisverlichting. Opbouwspots zijn een belangrijk onderdeel van je verlichtingsplan. Bij Nostalux vind je de mooiste opbouw spots, veelal voorzien van moderne LED technologie. Spotverlichting is ook goed toepasbaar om gericht licht te creëren. Met gericht licht van een opbouwspot accentueer je een mooi object in je interieur. Voor gericht licht kies je vaak voor een kantelbare opbouwspot. Eén van de meest favoriete spots van onze verlichtingsspecialisten is de Spot 79 opbouwspot. Een mooie strak vormgegeven zwarte opbouwspot. Liever een spot die volledig is weggewerkt in je plafond. Kies dan voor een inbouwspot. Kijk goed of je plafond geschikt is voor een inbouwspot. Met een inbouwspot heb je verlichting die egaal en strak afgewerkt in je plafond wordt gemaakt waardoor een mooi lichtbeeld krijgt, maar de aandacht niet naar het armatuur gaat. Inbouwspots zijn er in verschillende maten en vormen. Bekijk bij ons online alle inbouwspot mogelijkheden, LED inbouwspots, kantelbare inbouwspots, waterdichte inbouwspots, dubbele inbouwspots. Een mooie exclusieve inbouwspot is de Nemo zwart plafondspot. 

 

Favoriete spots

Zet je favoriete plek in de spotlight. Heb je nog een donkere hoek waar wel wat licht gewenst is? Kijk bij onze uitgebreide collectie spots en zet je mooie interieur in de spotlight. Spots zijn functioneel en mooi. Spots met een modern karakter, een smaakvol design en/of een eigentijdse uitstraling. Spots met een instelbare lichtbundel. Een richtbare stralingshoek. Spots met een strak lichteffect. Spots speciaal voor muurverlichting. Mooie breedstralers. Spots met een neutrale vormgeving zodat je in bijna elke omgeving toepasbaar zijn. Indien gewenst ook overschilderbare spots, zoals de prachtige moderne spots met een behuizing van gips, geschikt voor zowel binnenshuis als buiten. Op zoek naar een spot voor buiten? Kijk dan eens bij de moderne wand buitenverlichting.
 

Vragen?

Heb je een vraag over een specifieke spot. Neem dan gerust contact met ons op. Onze verlichtingsspecialisten hebben veel ervaring met alle mogelijke verlichting. Ze houden de belangrijkste trends op het gebied van buiten- en binnenverlichting bij en helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Goed om te weten is dat de verlichting snel wordt geleverd. We leveren bijna alles uit voorraad. Nostalux levert met thuiswinkel waarborg. Shoppen voor je binnenverlichting & buitenverlichting doe je veilig en vertrouwd bij Nostalux.nl

Buitenverlichting & Tuinverlichting advies aan huis

Gratis advies aan huis

Buitenverlichting en tuinverlichting winkel

Bezoek ook onze winkel

buitenlampen verkoop

Business to business

8.9