Menu
Winkelwagen

Tuin- & grondspots

Tuin- & grondspots

Spots voor buiten kopen

Bij Nostalux is er een ruim assortiment spots voor buiten te koop. Spots zijn naast functioneel, ook sfeervol en verlenen zich uitstekend als accentverlichting, grondpadverlichting, trapverlichting, objectverlichting en steigerverlichting. Voor vele toepassingen kun je dus een spot kopen! Spots kunnen worden gebruikt als tuinverlichting en zijn er in verschillende soorten en maten. Koop bijvoorbeeld verstelbare prikspots als je bepaalde planten in het licht wilt zetten, verstelbare spots om een object in de veranda te belichten, of vaste spots in de grond wanneer je een terras wilt verlichten. Ook zijn spots voor buiten uit te rusten met een smart home WIFI LED-lichtbron; een lichtbron die te bedienen is middels een app.


Spots buitenverlichting

Spots worden vaak ingezet als middel om een juiste hoeveelheid licht aan te brengen op plekken in de tuin die zich daarvoor verlenen. Je kunt er buiten sfeer mee creëren of je kunt er functionaliteit mee bieden op donkere plekken. Een goed voorbeeld hiervoor is een oprijlaan. Maak het te berijden pad overzichtelijk en goed belicht middels spots. ’s Avonds het tuinpad achteruit oprijden is nog nooit zo simpel geweest met tuinpadverlichting spots aan weerszijden van het pad. Wil je nou niet dat de buitenverlichting de hele avond brandt? Kies dan voor een slimme Calex Smart WIFI RGB LED, zodat je via de gratis Calex app timers in kunt stellen en de buitenspots kunt laten branden wanneer je wilt!


Welke spots voor buiten?

Benieuwd naar welke spots je kunt gebruiken voor buiten? Voor elke toepassing is een spot beschikbaar. Wil je bijvoorbeeld een ornament of plant verlichten? Kies dan bijvoorbeeld voor LED prikspots. Deze LED tuinspots prik je de ondergrond in en richt je op het te verlichten buiten object. Deze LED spots voor buiten zijn in verschillende hoogtes te verkrijgen. Ben je eerder op zoek naar LED spots voor buiten om een tuinpad te verlichten zonder dat er iets uit de grond steekt? Overweeg dan om inbouwspots aan te schaffen. Inbouwspots voor buiten kunnen in de grond weggewerkt worden, zodat ze nauwelijks zichtbaar zijn totdat de LED verlichting aangezet wordt. Wil je liever geen gedoe met snoeren en elektriciteit van spots? Dan is er Solar LED verlichting beschikbaar in de vorm van een klassieke fakkellamp, inbouwspots, en opbouwspots op zonne-energie.


LED buitenspots met sensor

Ben je op zoek naar gemak of juist een veilig gevoel? Dan zijn LED buitenspots met sensor een perfecte optie. Omdat spots veelal werken met een GU10 fitting kunnen veel spots voor buiten uitgerust worden met een LED-lichtbron met geïntegreerde dag/nacht sensor. Deze schemersensor registreert schemer en schakelt daarmee automatisch aan. Wordt het buiten weer licht? Dan schakelt de LED-lichtbron ook vanzelf weer uit. Zo is er ten alle tijden licht in het donker! Toch liever een sensor op beweging? Ook een bewegingssensor kan geïnstalleerd worden op het bestaande lichtnet, of voor je 12 Volt spots. De geïnstalleerde sensor zorgt ervoor dat de buitenspots worden ingeschakeld op het moment dat de bewegingssensor beweging detecteert.


Spots buiten inbouwen

Wil je grondspots inbouwen? Let dan goed op bij het plaatsen van de spots, om lang te kunnen genieten van de LED verlichting. Heb je gekozen voor LED spots welke aangesloten worden op het lichtnet? Schakel dan altijd de hulp in van een erkend installateur of elektricien. Kies bij inbouwspots voor een hoge IP-waarde, het is namelijk belangrijk dat een LED spot volledig waterdicht is. Ook is een goede afwatering belangrijk. Denk hierbij aan een drainerende ondergrond, zoals een grindbed. Ook is het handig om van tevoren de spots te testen voordat alles ingegraven en waterdicht (middels een grondmof) gemaakt wordt. Maak je gebruik van het 12 Volt systeem? Denk dan ook goed om de ondergrond van de te plaatsen LED spots! Heb je een stroompunt of meerdere stroompunten nodig? Kies voor een buitenstopcontact om de verlichting of elektrische apparatuur op aan te sluiten!


LED spots voor overkapping

Een overkapping of veranda kan uitstekend worden aangekleed met buitenspots! Spots kunnen aan het plafond of aan de wand geplaatst worden. Denk bijvoorbeeld ook aan LED inbouwspots voor op de ondergrond voor de veranda, om de overkapping goed in het licht te zetten. Veel spots kunnen worden uitgerust worden met een LED lichtbron, waaronder ook een lichtbron met Smart WIFI LED. Deze LED-lichtbron is bedienbaar via de gratis Calex app, waar je onder andere de kleur en sterkte van het licht kunt bepalen.


Spots buiten LED

LED spots voor buiten van Nostalux zijn verkrijgbaar inclusief een LED-lichtbron. Een aantal modellen hebben hierbij een ingebouwde LED lichtbron, echter zijn spots voor buiten verkrijgbaar waarbij de lichtbron vervangbaar is. Waar de keuze ook naar gaat, LED is altijd een optie! LED heeft grote voordelen; LED is energiezuinig, heeft een lange levensduur, wordt minder warm en is nog eens beter voor het milieu ook!


Tuinverlichting divers

Op zoek naar tuinverlichting, maar vallen LED spots niet in de smaak? Kijk vooral bij de andere beschikbare categorieën voor meer inspiratie. Tuinverlichting is heel divers en in alle soorten en maten beschikbaar. Voor alle mogelijke toepassingen. Is het tijd voor een buitenfeest? Kies voor een lichtsnoer voor buiten om een toepasselijke sfeer te creëren! De lichtsnoeren van Nostalux zijn standaard uitgerust met LED lichtbronnen en zijn daarmee energiezuinig en een bewuste keus.

Buitenverlichting & Tuinverlichting advies aan huis

Gratis advies aan huis

Buitenverlichting en tuinverlichting winkel

Bezoek ook onze winkel

buitenlampen verkoop

Business to business

8.9