Menu
Winkelwagen

Buitenverlichting met sensor

Buitenverlichting met sensor

Buitenlamp met sensor kopen

Binnen de collectie van Nostalux vind je stijlvolle en praktische buitenverlichting of buitenlampen met sensor. Door het brede aanbod aan buitenverlichting met sensor is er altijd een buitenlamp die past bij jouw tuin of budget. Een buitenlamp met bewegingssensor maakt ons leven een stuk gemakkelijker. Door de ingebouwde sensor hoeft je nooit meer na te denken over het handmatig aan- en uitschakelen van de buitenverlichting. Op deze manier bespaar je energie en kun je een stuk rustiger leven.


Verschillende type buitenverlichting met sensor

Bij de buitenlamp met een sensor op beweging wordt de verlichting automatisch ingeschakeld zodra je in de buurt van de lamp komt. Dit heeft te maken met de ingebouwde infrarood bewegingsmelder. Een bewegingsmelder is een sensor die beweging detecteert en hierop reageert dankzij intelligente sensor technieken. Dit houdt in dat de buitenverlichting bij signalering van beweging automatisch aan gaat en na de ingestelde tijd zichzelf weer automatisch uitschakelt. Buitenverlichting met een zo een sensor zijn dus de ideale oplossing wanneer je op zoek bent naar een manier om je tuin tijdelijk te verlichten. Redenen voor tijdelijke verlichting kunnen zijn het eenvoudig bereiken van de voordeur via het aangelegde pad of om het sleutelgat gemakkelijk te kunnen vinden. Naast het tijdelijk bijlichten van deze plaatsen in de tuin heeft deze sensor ook een inbraak werend effect. Het aanspringen van de verlichting schrikt ongenodigde bezoekers af. De buitenlamp zet hen ongevraagd en onverwachts in de spotlight, wat ervoor zorgt dat zij er in de meeste gevallen snel vandoor gaan. De grote voordelen aan buitenlampen met een sensor zijn dus dat je gemakkelijk de weg door het donker kunt vinden en tegelijkertijd ongenodigde gasten afschrikt.


Buitenlampen met sensor voor een veilig gevoel

De tweede variant binnen de categorie buitenlamp met sensor is de dag en nacht sensor. Deze buitenlamp met sensor is ook wel bekend onder de noemer: buitenlamp met een schemersensor. De sensor zorgt ervoor dat de buitenlamp automatisch aan gaat wanneer het donker wordt en uitschakelt wanneer het weer lichter wordt. Dit houdt in dat een buitenlamp met dag en nachtsensor aan gaat wanneer de gemeten lichtsterkte onder de ingestelde waarde daalt. Het gemak dat het automatisch aan- en uitschakelen met zich meebrengt en het energiebesparende element maken de buitenverlichting met sensor voor de meeste mensen erg interessant.


Een buitenlamp met sensor kopen?

Heb je een keuze kunnen maken tussen de tuinverlichting en buitenverlichting met sensor? Waar je ook voor kiest, bij Nostalux ligt zowel online als in de showroom de meest geschikte oplossing voor je klaar. Wanneer je vóór 16:00 uur een bestelling plaatst via de webshop heb je de bestelde buitenlamp met sensor vaak al de volgende dag in huis. Shop je liever fysiek? Geen probleem. Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Zijn er nog vragen of is er hulp nodig? Laat het ons gerust weten. Onze verlichtingsspecialisten helpen
je graag verder via chat, mail, telefonisch of in onze showroom.


Meer dan buitenlampen met een sensor

Wil je naast een veilige tuin met sensor buitenlampen ook een gezellig tuin? Kijk dan eens naar de lichtsnoeren voor buiten.

Buitenverlichting & Tuinverlichting advies aan huis

Gratis advies aan huis

Buitenverlichting en tuinverlichting winkel

Bezoek ook onze winkel

buitenlampen verkoop

Business to business

8.9