Menu
Winkelwagen

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Buitenverlichting en buitenlampen kopen

Het kopen van buitenverlichting is een aanwinst voor iedere tuin. Een Buitenlamp is namelijk multifunctioneel! Sfeervolle buitenverlichting is niet alleen functioneel maar houdt ook ongenode gasten op afstand. Buitenlampen geven de tuin een mooi accent en zorgen voor een fijne, aangename sfeer. Bij Nostalux bieden we een ruime keuze aan buitenverlichting in iedere stijl; van moderne tot klassieke buitenverlichting. Voor iedere toepassing is een prachtige buitenlamp te koop. Van een functionele buitenlamp met sensor, voor het gevoel van veiligheid. Maar ook een buitenverlichting voor het verlichten van een plant of ornament in de tuin voor extra sfeer. Tevens kun je kiezen uit duurzame LED buitenlampen. Maak dan de keuze voor energiezuinige en milieuvriendelijke solar buitenlampen. Zo is er voor iedere tuin de perfecte buitenverlichting oplossing. Benieuwd naar de verschillende typen buitenlampen? Maak je tuin persoonlijk, koop tuinlampjes bij Nostalux!


Buitenlamp als buitenverlichting

Iedereen kent het wel: je loopt in de steeg achter je huis en er springt een buitenlamp met sensor aan, ideaal! Vervolgens in de tuin aangekomen wordt je omringt door sfeervolle buitenverlichting van de wandverlichting aan de schutting worden jouw favoriete planten en bomen verlichting door de Solar tuinspots. Onder de overkapping hangt een buitenlamp met schemersensor die vanzelf aanspringt wanneer het donker wordt en aan de gevel van het huis hangt een wandlamp met smart wifi LED-lichtbron, welke bedienbaar is via een app. Het looppad wordt verlicht middels grondspots of terraslampen. Met de buitenverlichting van Nostalux kun je werkelijk alle kanten op! Voor iedere gewenste situatie is een buitenlamp beschikbaar.


Een Buitenlamp kopen

Welke buitenlampen moet je nou kopen? Je zal inmiddels benieuwd zijn naar hoe je jouw tuin sfeervol kunt verlichten met buitenverlichting. Geheel in de stijl van jouw huis en tuin zijn er buitenlampen beschikbaar. Heb je een moderne architectuur? Kies dan bijvoorbeeld voor de categorie strak en moderne buitenlampen of wand moderne buitenlampen. Speciaal voor dit type buitenverlichting zijn er allerlei armaturen verkrijgbaar in dezelfde stijl. Combineer een terraslamp met wandlampen en grondspots van dezelfde type armaturen en je hebt een compleet stijlvolle modern verlichte tuin. Is het juist belangrijk om je tuin voldoende te verlichten in verband met veiligheid? Ook dan zijn er tal van mogelijkheden. Ben je juist op zoek naar een lichtsnoer voor buiten? Ook daar heeft Nostalux diverse toepassingen voor, van slimme tuinspots tot lichtsnoeren die via een app te bedienen zijn!


Buitenverlichting installeren

Hoe installeer je buitenverlichting? Allereerst is het handig om een lichtplan op te stellen. Hierop bepaal je wat voor buitenlampen je wilt monteren en hoeveel dat er zijn. Als dat helder in kaart is gebracht weet je waar je eventueel stroom nodig hebt en kun je bepalen of er nog een extra stroomkabel moet worden getrokken. De meeste buitenlampen worden direct aangesloten op het lichtnet. In dit geval worden draden van een lamp verbonden met draden van de installatiekabel of grondkabel. Als je kiest voor 12 volt verlichting, werkt het makkelijker. Onze verlichting van 12 volt werkt met een plug & play systeem. Je steekt de stekker van de transformator in het stopcontact en laat de hoofdkabel ondiep onder de grond lopen naar de plek waar je de verlichting wilt hebben. Ook kun je kiezen voor buitenlampen op zonne-energie. Geen gedoe met kabels, de zon doet al het werk!


Buitenverlichting onderhouden

Hou onderhoud je buitenverlichting? Vaak sta je niet stil bij onderhoud aan jouw buitenverlichting. Je schaft het aan, laat het plaatsen of plaatst de buitenlampen zelf en kijkt er vervolgens niet meer naar om. Toch kan het wel degelijk van belang zijn om met enige regelmaat de buitenlampen te controleren. Het klopt dat buitenverlichting van degelijk materiaal vervaardigt worden en dat je er weinig omkijken naar hebt, echter kan het geen kwaad om twee maal per jaar even te controleren of alle buitenlampen nog goed zijn. Zo kan het namelijk voorkomen dat de buitenlamp gebreken heeft opgelopen door bijvoorbeeld een verzakking van de behuizing. Dit kan toch gevolg hebben dat er water naar binnen kan sijpelen. Naast de controle op gebreken is het belangrijk dat je weet met wat voor materiaal je te maken hebt. Ondanks dat veel van onze materialen van hoge kwaliteit weerbestendige materialen zijn opgebouwd is het wel zo dat verschillende materialen soms op een andere manier schoongemaakt dienen te worden. Als laatste kan er eventueel een beschermende laag aan jouw buitenverlichting aangebracht worden, wat de buitenlamp extra beschermd tegen de weersinvloeden.


Buitenlamp met sensor

Een buitenlamp met bewegingsdetectie hebben naast het afschrikken van ongenode gasten, ook de functionaliteit van het tijdelijk verlichten van bijvoorbeeld een looppad of een donkere ruimte. Ook zijn er buitenlampen met sensor beschikbaar die aanspringen wanneer het buiten begint te schemeren en weer uitgaan als het licht wordt.


Solar tuinverlichting

Solar tuinverlichting is de ideale mogelijkheid om buitenverlichting op zonne- energie in je tuin te plaatsen. Het grote voordeel hiervan is dat de energie uit zonlicht wordt gehaald en daarmee geen energiekosten met zich meebrengt. Ook heb je geen gedoe met stoomkabels en kun je de buitenlampen op zonne- energie op iedere gewenste plek plaatsen.


Buitenverlichting plafond en veranda

Ook voor in de overkapping is er een ruime keuze voor verlichting. Denk hierbij aan hanglampen, plafondlampen en up- en downlighters en andere verlichting voor je overkapping. Met de buitenverlichting van Nostalux geef je de veranda extra sfeer!

Buitenverlichting & Tuinverlichting advies aan huis

Gratis advies aan huis

Buitenverlichting en tuinverlichting winkel

Nostalux Winkel

buitenlampen verkoop

Zakelijk bestellen