Menu
Winkelwagen
Veelgestelde vragen

Retourneren

Retourneren

Wanneer u onverhoopt, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met het product, kunt u deze retourneren binnen de bedenktijd. Deze bedenktijd duurt 30 dagen en begint vanaf de dag dat u het product heeft ontvangen. 

 

De retourzending is op eigen kosten en kunt u voor de snelst mogelijke afhandeling het beste eerst aan te melden. Dit kunt u doen via het retourformulier. Hiermee maakt u het ons bekend dat u één of meerdere producten retourneert.

 

RETOURFORMULIER

 

Nadat u dit formulier heeft ingevuld, krijgt u automatisch een e-mail met een document dat u in het pakket mee kunt sturen. Ook ontvangt u het retouradres in deze e-mail.

 

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen verwerkt. 

Wanneer u onverhoopt, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met het product, mag u het product retourneren. Voorwaarde is dat u deze retourzending aanmeldt binnen 30 dagen na ontvangst. Daarna zijn er nog 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren.  

 


Uw product kan helaas niet retour als:


  • De bedenktijd van 30 dagen na ontvangst is verlopen;
  • Er in de beschrijving van het product vermeld staat dat het niet geretourneerd kan worden. Over het algemeen is dit bij custom poedercoating of bij onderdelen zoals glas welke op maat voor gemaakt worden.


Wat als het product niet meer in nieuwstaat verkeert?

Dit is geen probleem, u kunt dit product nog steeds retourneren. Wel kan het zijn dat u niet de volle 100% terug betaald krijgt door de waardevermindering. De waardevermindering van een gebruikt product kan bestaan uit de kosten voor de reiniging en reparatie of, als het product niet meer als nieuw kan worden verkocht, het objectief gerechtvaardigde inkomensverlies voor de handelaar als het teruggezonden goed als tweedehands moet worden verkocht.


Na ontvangst van uw artikel heeft u 30 dagen bedenktijd. Gedurende deze periode kunt u het product retourneren. 

Deze is altijd zo snel mogelijk, maar maximaal binnen 14 dagen nadat u de herroepingsmededeling heeft ontvangen. Doorgaans verwerken wij je retour als u deze van te voren aangemeld heeft binnen 3 tot 5 werkdagen. De terugbetaling neemt maximaal 2 werkdagen in beslag. 

Momenteel is het bij Nostalux nog niet mogelijk om ontvangstbevestigingen te sturen. Als uw retourzending ontvangen is wordt deze dus wel verwerkt, maar ontvangt u daar geen e-mail over. We raden aan de track & trace van uw zending in de gaten te houden. Als u ziet dat wij het ontvangen hebben, kunt u rekenen op terugbetaling binnen 3-9 werkdagen.