Menu
Winkelwagen
Veelgestelde vragen

Bestellen

Bestellen

Als u de bestelling geplaatst heeft krijgt u direct een bevestiging op uw scherm met uw bestelnummer. Daarna krijgt u ook automatisch een bevestiging per e-mail toegestuurd. Hierin vindt u een overzicht van uw bestelling. Ook hier staat uw bestelnummer in.

 

Mocht u problemen ervaren met het plaatsen van uw bestelling, dan raden we aan om het op een ander apparaat te proberen of om eerst de cookies in uw browser te verwijderen. Als het daarna nog niet lukt, kunt u de bestelling per e-mail doorsturen (inclusief uw gegevens). Dan zullen wij een factuur opstellen, welke u vervolgens per bank kunt overmaken.

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Jazeker. Wij hebben een showroom in Zwaagdijk Oost (Noord-Holland). Met 1500 m² heeft Nostalux de grootste buitenverlichtingswinkel van Nederland. Een groot deel van ons assortiment kunt u hier bekijken en bijna alles is direct uit voorraad leverbaar.

 

Onze openingstijden zijn als volgt:

 

Maandag: 08:00 - 17:30 uur

Dinsdag: 08:00 - 17:30 uur

Woensdag: 08:00 - 17:30 uur

Donderdag: 08:00 - 17:30 uur

Vrijdag: 08:00 - 17:30 uur

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Het adres van onze showroom is Korenmarkt 8, 1681 PB in Zwaagdijk-Oost. Dit ligt naast de provinciale weg N307 tussen Hoorn en Enkhuizen in Noord-Holland. Dit is op tien minuten rijafstand vanaf de afslag Hoorn-Noord aan de A7 of vijftien minuten vanaf Enkhuizen.

 

Uiteraard kunt u in onze winkel pinnen. De koffie staat klaar!

Mocht er een onderdeel kapot zijn gegaan bij uw buitenlamp, zoals het glas, dan is dit vaak los te verkrijgen bij Nostalux. Op deze pagina vindt u alle losse onderdelen die wij in voorraad hebben. 

Bent u voor een bedrijf op zoek naar binnen-, buiten-, of tuinverlichting? Ook als zakelijke klant kunt u bij Nostalux terecht. We leveren o.a. aan horeca, hotels, hoveniers, elektriciens en stylisten. Bij Nostalux zijn we gespecialiseerd in buitenverlichting en kunnen we vaak grote partijen leveren. Graag bespreken we uw ideeën om u van een deskundig en persoonlijk advies te voorzien.

 

BTW vrij bestellen is mogelijk bij Nostalux. In dat geval kunt u ons een e-mail sturen met uw gegevens (adres, BTW nummer, etc.) en de artikelen die u wilt bestellen. Als BTW vrij in uw geval mogelijk is, krijgt u van ons een factuur zonder BTW teruggestuurd.

 

Ontvangt u graag een passend voorstel? Neem dan contact met ons op via de klantenservice: info@nostalux.nl, of bel naar: 0228 56 66 97.

 

9.0