Menu
Winkelwagen

Garantie

Nostalux geeft op haar producten garantie van 2 jaar tenzij expliciet anders vermeld. Op de collectie bronzen en koperen lampen krijgt u 25 jaar garantie. Bij plaatsing in kustgebieden en ander agressief milieu wordt een garantieperiode van 1 jaar gehanteerd. Dit omdat beschermlagen sneller verouderen door zuren, zout en andere agressieve stoffen.

 
Naast deze garantie is uiteraard altijd de wettelijke garantie van toepassing. De wettelijke garantie in het kort omschreven houdt in dat; Je wettelijk recht op een deugdelijk (goed) product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Gaat het product in die periode stuk, dan heb je recht op gratis reparatie of vervanging. Je moet het product wel normaal gebruikt hebben. Meer informatie hierover vindt u op de website van Consuwijzer.
 
Gebruik maken van garantie
Wanneer u onverhoopt gebruik moet maken van de garantie kunt u dit doen door u product via de website aan te melden.
 
Ga naar het retour formulier om aanspraak te maken op garantie.
 
Vult u hier uw contact gegevens, bestelnummer en product gegevens in en kies voor "product voor garantie". Na het verzenden van dit formulier ontvangt u per email retour instructies.
 
Uiteraard bent u voor service en garantie tijdens onze openingstijden ook welkom in onze winkel.
 
Hoe verloopt de garantie procedure?
Na ontvangst van het defecte product wordt deze onderzocht door onze eigen technische dienst. Wanneer u product in aanmerking voor garantie komt wordt deze gerepareerd of vervangen. Wij streven erna elke garantie afhandeling binnen 3 werkdagen af te ronden. Indien dit langer duurt stellen wij u ten alle tijden op de hoogte.
 
Wat valt er niet onder de garantie?
Producten komen niet in aanmerking wanneer deze:

Beschadigd/defect zijn als gevolg van ondeugdelijk gebruik Beschadigd/defect zijn door toedoen van externe factoren Beschadigd/defect zijn als gevolg van stoot of val schade. Wanneer uw product niet in aanmerking komt voor garantie nemen wij contact met u op om alsnog een passende oplossing te vinden.
 
Uitzonderingen op garantie
Garantie is uitsluitend van toepassing op producten welke door Nostalux zijn geleverd. Enige vorm van (gevolg)schade op wat voor wijze dan ook valt niet onder de garantie dan wel verantwoordelijkheid van Nostalux B.V.
 
Lichtbronnen en elektronisch componenten zijn uitgesloten van onze eigen garantie.
 
Antwoord niet gevonden?
Neemt u dan contact met ons op, dit kan telefonisch op 0228 56 66 97 per mail op info@nostalux.nl of gebruik het contactformulier

8.9