Menu
Winkelwagen

KS Verlichting


Met een assortiment van ruim 1500 verlichtingsarmaturen is KS Verlichting een totaalleverancier voor buiten, tuin- en straatverlichting. KS Verlichting het grootste assortiment buitenverlichting in NL. Met lampen voor huis, tuin, restaurant, recreatie, gemeenten & parken. KS Verlichting is er voor grote en kleine projecten. Van budget tot high end buitenverlichting. KS Verlichting is er in alle stijlen van klassiek tot modern. Naast de vele mogelijkheden op het gebied van buitenverlichting biedt KS Verlichting ook prachtige zonnewijzers, brievenbussen en andere tuin gerelateerde producten & accessoires. Een van de laatste sfeermakers voor buiten in het KS assortiment zijn de prachtige lichtslingers. LED snoerverlichting, complete sets in diverse lengtes van 5 tot 30 meter.
KS Verlichting ontwerpt, produceert en levert al ruim 40 jaar een uniek exclusief assortiment kwaliteitsverlichting, echte handmade KS kwaliteitsverlichting. KS Verlichting is een succesvol Nederlands familiebedrijf met passie voor verlichting. De aanvankelijke toespitsing op de antieke historische lantaarns heeft zich ontwikkeld tot een zeer breed assortiment 'commerciële' populaire buitenverlichting en tuinverlichting. Alle verlichting voor rondom en aan het huis. Bij KS Verlichting wordt ook custom-made buitenverlichting geproduceerd. Wil je weten hoe KS Verlichting geproduceerd wordt? Bekijk dan onderstaande video. 


Handmade sfeervolle en functionele gevel, tuin- en landschapsverlichting vervaardigd van hoogwaardige materialen. Van nostalgisch klassieke buitenlampen en lantaarnpalen, hedendaagse stijlvolle strak klassieke gevelverlichting tot moderne wandverlichting en tuinverlichting, alle stijlen zijn bij KS Verlichting vertegenwoordigd. Tijdloos & Strak, modern favorites, Up & down wandspots, stylish modern architectural, Landelijk, rustic design, Tuinverlichting, park & garden, Wandverlichting, klassiek & landelijk. Buitenverlichting en tuinverlichting voor alle woonstijlen. 


Bij KS Verlichting wordt gestreefd naar de perfecte combinatie van vormgeving, duurzame materialen en functionaliteit. Bij KS Verlichting zijn ze constant in beweging om nieuwe armaturen te ontwerpen en produceren, evenals historisch vormgegeven verlichting nieuw leven in te blazen. Met betrekking tot de lichttechniek wordt vooral rekening gehouden met de duurzaamheid, functionaliteit en energiezuinigheid. In bijna alle KS Verlichting is natuurlijk LED toepasbaar. Met de buitenverlichting van KS wordt niet alleen licht gecreëerd. De verlichting van KS Verlichting draagt zichtbaar bij aan de verfraaiing van de omgeving. 


Wil je weten wat onze all time favorite is? Natuurlijk hebben we bij Nostalux onze meest favoriete KS buitenlamp. Op nr. 1; De Vecht, door de tijdloos stijlvolle strakke vormgeving is deze prachtige buitenlamp geschikt voor zowel een landelijke als strakke omgeving, geschikt voor alle woonstijlen. De Vecht buitenlamp is een prachtige buitenlamp met een stevige constructie (RVS) voorzien van een matzwarte finish en prachtige grote heldere beglazing waardoor er een prachtig lichtbeeld wordt gecreëerd. Echte KS kwaliteitsverlichting.


Vragen over KS Verlichting? Chat, bel of mail ons, wij helpen u graag.

9.0